PRADINIŲ KLASIŲ MOKINIŲ KONKURSAS „TALENČIUKAI“

Vasario  10 d. gimnazijoje vyko 1-4 klasių mokinių konkursas „Talenčiukai“. Konkurse panoro dalyvauti virš 20 pradinių klasių mokinių. Pradinukai  nekantriai laukė renginio ir atsakingai jam ruošėsi.

Konkursą pradėjo  4 klasės mokinės: Milana Stanulevič, Arvyda Petrulytė, Anastasija Deržanovič, Diana Belavskaja ir 3 klasės mokinė Ariana Berniukevič. Mergaitės šoko, o po to dar padainavo nuotaikingą dainelę apie žiogą. Inesa Šapovalova, 4 klasės mokinė, pristatė savo piešinius bei molio dirbinius. Visus sužavėjo Inesos moliniai darbeliai bei piešiniai „Minoras“ ir „Mažoras“.

 Po ketvirtokų pasirodymo savo talentus demonstravo 3 klasės mokiniai. Alan Tomaševič pagrojo gitara, Ariana Berniukevič išraiškingai padeklamavo  K. Kasperavičiaus ištrauką apie pagalvę bei  pademonstravo savo grojimo įgūdžius jamaha. Nika Glotko susirinkusiems pristatė savo piešinius bei originalius  darbelius iš siūlų. 3 klasės mergaitės šoko, atliko gimnastikos elementus, pristatė laisvalaikiu nupieštus piešinius. Džiugu, kad 3 klasėje  yra tiek daug talentingų vaikų.

Toliau pasirodymus tęsė 2 klasės mokiniai. Jie taip pat pristatė savo darbelius bei piešinius, o Augustinas Marcinkevič  padeklamavo nuotaikingą eilėraštį apie vorą.

Konkurso pabaigoje savo gebėjimus pademonstravo ir mūsų pirmokėliai. Ypač sužavėjo visus Veronika Volček ir Kiril Glotko.  Veronikai labai patinka skambinti pianinu. Tuo visi įsitikino stebėdami vaizdo įrašą, kuriame  ji  puikiai atliko du kūrinius fortepijonu.  Kiril Glotko  pademonstravo karatė savigynos judesių elementus bei pristatė išlankstytų, įvairių dydžių  popierinių laivelių kolekciją.

Džiaugiamės, kad mūsų gimnazijoje mokosi tiek daug talentingų pradinukų! Tikimės, kad kitais metais jų bus dar daugiau.