Atvirų durų diena Kalvelių „Aušros“ gimnazijoje

Mokiniams mūsų gimnazijos durys atviros visą darbo savaitę. Čia mokomės, bendraujame, tyrinėjame, pramogaujame.

Šeštadienį, gegužės 21 dieną, pakvietėme plačiąją visuomenę pasižvalgyti po mūsų modernią, jaukią gimnaziją. Svečiai apžiūrėjo mokinių darbų parodas, stebėjo nuotaikingą koncertą, kartu šoko, dainavo, bendravo su mokytojais, klasių vadovais, gimnazijos direktore. Būsimi priešmokyklinės grupės ir pirmos klasės mokiniai bei jų tėvai susipažino su būsimaisiais mokytojais.  Smagią pažintį su mažaisiais užmezgė ketvirtokai. Jie vedė trumpas pamokėles ir domėjosi, ar vaikai moka užrašyti savo vardą, ar pažįsta raides ir skaičius, ar žino visų rašymo, piešimo priemonių pavadinimus. Vaikai atliko užduočių interaktyvioje lentoje, atpažino gyvūnų balsus ir juos įvardijo. Būsimieji mokinukai kartu su savo tėveliais dainavo, šoko ratelį „Graži mūsų šeimynėlė”, atliko kapitono Flinto mankštą.

Vėliau visus svečius kvietėme į stadioną. Ten vyko draugiškos rungtys: pradinių klasių mokiniai dalyvavo estafetėse, 5-I G klasių mokiniai su tėvais mišriomis komandomis žaidė futbolą, gimnazistai lošė tinklinį su buvusiais „Aušros“ gimnazijos mokiniais. Dalyviai vaišinosi gardžiais skanėstais, didžiavosi gautais padėkos raštais ir diplomais.

Džiaugiamės gausiu žmonių, atvėrusių Kalvelių „Aušros“ gimnazijos duris, būriu. Kartu turiningai ir linksmai praleidome savaitgalį.

« 2 »