NEPAMOKINIO UGDYMO DIENA „LIK SVEIKA, MOKYKLA“

Šiltą birželio 8-osios dieną Kalvelių „Aušros“ gimnazijos aktų salėje vyko priešmokyklinės ugdymo grupės vaikų ir 1-4 klasių mokinių paskutinė šių mokslo metų šventė, kurioje dalyvavo ne tik mokiniai, bet ir tėveliai, mokyklos administracija, mokytojai, bibliotekininkė. Šventėje skambėjo muzika, dainos, juokas…

Renginį pradėjo mūsų mažiausieji, priešmokyklinukai, kurie pasveikino draugus šokiais, eilėmis ir gražia dainele. Gimnazijos direktorė Irena Veličkienė įteikė jiems priešmokyklinio ugdymo programos baigimo pažymėjimus.

Atsisveikinimo žodį tarė ketvirtokai, kurie surengė trumpą koncertą, padėkojo mokytojams ir tėveliams. Šventės pabaigoje gimnazijos direktorė Irena Veličkienė įteikė 4 klasės mokiniams pradinio išsilavinimo pažymėjimus, padėkos raštus ir 1 laipsnio diplomus už labai gerą mokymąsi.

Po šventės ketvirtokai su savo mokytoja ir tėveliais išskubėjo į Vilnių žaisti naujos kartos slėpynių „Tamsu baisu“ ypatingoje erdvėje – visiškoje tamsoje, pripildytoje garso efektų ir netikėtų siurprizų. O mažiausieji, priešmokyklinės ugdymo grupės vaikai ir 1-3 klasių mokiniai,  gimnazijoje žiūrėjo Drakoniuko teatro spektaklį „Pelėdos žvaigždė“.

        Pradinio ugdymo mokytoja metodininkė Ana Kairienė