Sveikiname

Sveikiname Aną Kairienę, pradinio ugdymo mokytoją, ir 4 klasės mokinius  įvykdžiusius „eTwinning“ projektą, kurio tikslas – sužinoti ir tyrinėti 7 pasaulio stebuklus bei mokytis bendrauti su kitų šalių mokiniais. Dėkojame, kad pateikėte paraišką Nacionaliniam kokybės ženkleliui (toliau – NKŽ) gauti. Paraiška užpildyta išsamiai, pateiktos nuorodos į projekto rezultatus, TwinSpace (toliau – TwSp) puslapius. Įvertinę projekto TwSp ir NKŽ paraiškos turinį, teikiame  projekto veiklos kokybės vertinimo sričių vertinimą:

Pedagoginės inovacijos ir kūrybiškumas. Projekto paraiškoje veiklų inovatyvumas atskleidžiamas per mokymo metodus ir būdus. NKŽ paraiškoje nurodėte, kad „Mokiniai dirbo individualiai, poromis, grupėmis, susipažino su 7 pasaulio stebuklais, ieškojo internete papildomos informacijos, atliko užduotis interaktyvioje lentoje, kūrė plakatus, pristatymus, vertė sakinius į anglų kalbą, dalyvavo kūrybinėje viktorinoje, piešė piešinius, iliustravo projekto pavadinimo raides, statė piramides iš kaladėlių, pačių pagamintų stačiakampių gretasienių, lipdė pasaulio stebuklus iš plastilino, gamino kaukes, dainavo, šoko, tyrinėjo žmogaus pojūčius: regą, klausą, skonį, lytėjimą, diskutavo, bendravo su kitų šalių bendraamžiais Zoom susitikimų metu ir pan.“.Džiugina Jūsų ir jūsų mokinių įsitraukimas į veiklas ir konkretus rezultatų pristatymas pateikiant nuorodas NKŽ paraiškoje.

Integracija vyko į  lietuvių bei anglų kalbos, pasaulio pažinimo, dailės ir technologijų, muzikos, matematikos pamokų turinį. Talpykloje patalpintos 32 projekto veiklas iliustruojančios fotografijos, 1 vaizdo įrašas.

Bendradarbiavimas tarp partnerių puikiai išreikštas tvarkant TwSp, kuriant bendrą produktą, komunikuojant įvairiomis priemonėmis, pasiskirstant pareigomis ir kt. Tampraus tarp partnerių bendradarbiavimo įrodymas – sukurta priemonė ActivInspire interaktyviai lentai. Puiku, kad projekte aktyviai dalyvavo mokiniai. Projekto Žurnalas panaudotas bendravimui ir dalijimuisi projekto veiklomis.

Technologijų taikymas atsispindi jūsų NKŽ paraiškoje ir Twinspace sukurtuose puslapiuose, galutinių produktų kūrime. Puiku, kad akcentuojate mokinių patirtį IKT taikymo srityje. Tinkamai tvarkote vaikų asmens duomenis.

Rezultatai ir poveikis. Paraiškoje ir projekto TwSp atsispindi, kad projektas praturtino ugdymo(si) procesą.Numatytus projekto uždavinius pasiekėte nuosekliai ir rezultatyviai. Vertintojas rado projekto veiklos vertinimo ir sklaidos rezultatus „Twinspace“ erdvėje.

Jums suteikiamas NKŽ už projektą „Se7en“. Sveikiname. Maloniai prašome patalpinti reklaminį paveikslėlį  (prisegta) įstaigos internetiniame puslapyje.

Jus palaikanti – „eTwinning” NKŽ vertinimo komanda