„TĖVAI – GYVENIMO VEDLIAI“ KALVELIŲ „AUŠROS“ GIMNAZIJOJE

Liaudies išmintis byloja: „Obuolys nuo obels netoli rieda“. Retas suabejos, kad tėvai daro labai didelę įtaką vaiko gyvenimui. Šeimoje įgyjami bendravimo, savigarbos ir pagarbos kitiems, buities darbų atlikimo ir kiti įgūdžiai. Net ir ateities perspektyvos neretai priklauso nuo tėvų įdirbio auklėjant ir kreipiant vaikus tam tikra linkme.

                      Norėdami, kad tėvai aktyviau įsitrauktų į Kalvelių „Aušros“ gimnazijos veiklą III G klasėje organizuojame klasės valandėles „Tėvai – gyvenimo vedliai“, atvykę tėvai dalinasi savo gyvenimiška patirtimi, siūlo veiklos sritis, verslo idėjas, kalba apie karjeros galimybes.

                      Besibaigiant rugsėjui į gimnaziją atvažiavusi Iveta Adomaitytė, III G klasės mokinės mama, papasakojo, kokiais būdais reikėtų užmegzti ryšių su žmonėmis, kodėl verta jaunimui padirbėti be atlygio, kaip siekti tikslo, kaip tinkamai elgtis kvietinių pietų metu, atsakė į mokiniams rūpimus klausimus.

                      Planuojame tęsti veiklą ir vis daugiau tėvų kviesti į klasės valandėles, dalintis gerąja patirtimi, kad vaikai galėtų pasiekti svajonių viršūnes.

III G klasės vadovė Daiva Pugačiovienė