SOLIDARUMO BĖGIMAS 2020

Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ Lietuvoje įgyvendina įvairius projektus ir iniciatyvas, kurios leidžia siekti ilgalaikių ir reikšmingų pokyčių vaikų gyvenimuose.  Visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ misija – keisti požiūrį į vaikus; siekti kiek galima greitesnių ir ilgalaikių pokyčių jų gyvenime. Solidarumo bėgimą globoja kadenciją baigusi LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė, palaiko LR Švietimo ir mokslo ministerija bei Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Spalio 1 d. Kalvelių stadione mūsų gimnazijos  5-8, I-IVG klasės mokiniai dalyvavo Solidarumo bėgime. Buvo puikus oras, gera  nuotaika, kas bėgo, kas ėjo, bet, svarbiausia, dalyvavo. Mokiniai, juos rėmę tėveliai, seneliai, mokytojai ir Kalvelių užkardos pasieniečiai įrodė, kad yra draugiški, vieningi ir neabejingi kitiems.  Surinkti 74 eurai ir 42 centai bus skirti padėti vargstantiems Lietuvos ir Ukrainos vaikams.

Džiaugiamės galėdami nors menku indėliu prisidėti prie gerų darbų ir aktyvių iniciatyvų.  Ačiū mokiniams, jų šeimoms, klasių vadovams, dalykų mokytojams už aktyvumą ir gerą širdį!

                                                 Fizinio ugdymo mokytojai Ana Černiavska ir Valdemaras Balukonis